L–CARNITINE 500

446 ден

Начин на примена: 1 капсула 20 до 30 минути пред тренинг и 1 непосредно пред тренинг за спортисти и рекреативци. Доколку се зема како помош при слабеење, се зема 1 капсула 60-90 минути по јадење. По месец дена користење се препорачува да се направи пауза.

Нема на лагер

mk_MK