KHAN TIGROVA ANTIREUMATSKA МАСТ

305 ден

Се препорачува:

Како помош за ублажување на болките во грбот
Како помош за ублажување на болките во зглобовите и мускулите
Кај тегоби по удари, нагмечување и исчашување
Кај спортски повреди
За подобрување на периферната циркулација

2 на лагер

mk_MK