ISILAX bimbi концентриран сируп 200 ml

610 ден

УПОТРЕБА: (најдобро наутро или навечер пред спиење)
За деца и бебиња од 6 месеци
За правилна употреба на храната треба да се консумираат 1 до 3 супени (15 ml) лажици (во зависност од возраста), најдобро наутро или навечер пред спиење (препорака:
– од 6 месеци до 3 години: 15 ml дневно;
– од 3 до 6 години: 30 ml дневно;
– од 6 години: 45 ml дневно)
Ако сакате, може да се разредува со вода или други пијалаци (чај, млеко, чај од камилица, сок, итн.). Пред употреба да се протресе!

Нема на лагер

SKU: LGNA-43 Ктегорија:
mk_MK