IMUNOΒETA Β-GLUKAN КАПСУЛИ

720 ден

Се препорачува :

за јакнење на сите имунолошки функции
за намалување на интензитетот и времетраењето на алергиските реакции како и за осетливоста на организмот од алергени
за подобрување на општите отпорности на организмот и во реконвалесценција (закрепнување на организмот после болести)
кај зачестени вирусни и бактериски инфекции, стрес, лоша и нередовна исхрана

2 на лагер

mk_MK