IMMUNO bimbi концентриран сируп 200 ml

625 ден

УПОТРЕБА: (пред јадење)
За деца и бебиња од 6 месеци
за правилна употреба на храната треба да се земе:
– деца од 6 месеци до 3 година: 2 пати на ден по 5 ml (кафенa лажица),
– деца од 3 до 11 години: 1 пати на ден по 15 ml (супена лажица),
– деца постари од 11 години: 2 пати на ден по 15 ml (супена лажица),
по можност пред јадење. Ако сакате, може да се разредува со вода или други течности (чај, млеко, чај од камилица, овошен сок, итн). Пред употреба да се протресе!
Да се користи 3 месеци без пауза, 3 пати годишно

Нема на лагер

SKU: LGNA-42 Ктегорија:
mk_MK