ESI Immunilflor Junior сируп

499 ден

УПОТРЕБА: Деца 3-8 години: 5-10 ml на ден, чист или разреден во малку вода.
Деца над 8 години: 10-15 ml ден, чист или разреден во малку вода.
ПАКУВАЊЕ: 200 мл.

1 на лагер

mk_MK