Ice Plant Body Care Lotion195ml

1,503 ден

Акцијата завршува на: 29.11.2021.

o Употреба: Се користи секојдневно, може и неколку пати во текот на денот, по потреба. Се препорачува за нега на детска кожа. Не содржи синтетски бои и конзерванси. Не содржи парфем. Одлична ефикасност и толерантност.

1 на лагер

mk_MK