ESI Herpes Patch – лепенки

270 ден

Како да се користи: благодарение на практичната лесна кора можете директно да ја нанесете лепенката на погодената област без да ги допирате лепилото и активната содржина. Производот е САМО-УПОТРЕБА, индивидуално спакуван.

Нема на лагер

SKU: ESIM-40 Ктегорија:
mk_MK