GROZOZO ГЕЛ ПРОТИВ ГРИЦКАЊЕ И ЗА НЕГА НА НОКТИТЕ

285 ден

Grozozo гелот може да помогне и при одвикнување на цицање на палецот. Со редовна примена на гелот се спречува пукањето и расцветувањето на ноктите.

3 на лагер

mk_MK