GLUCOSAMIN COMPLEX ПРАШОК

1,050 ден

Се препорачува:

Како помош кај оштетените и болни зглобови
За подобрување на подвижноста и елсатичноста на зглобовите
Кај отежнатото движење
За повторно изградување и регенерација на ‘рскавицата
На постарите лица
На спортистите за заштита на зглобовите од оштетување и побрзо опоравување по повреда
За зачувување на здравите зглобови, коските, тетивите и лигаментите
Кај зголеменото оптеретување на носечките зглобови (тешка физичка работа, спорт, вишок на килограми)

Нема на лагер

SKU: ESSN-20 Ктегорија:
mk_MK