Ginko Omega капсули x 30 Рок: 05.23

380 ден

На акција од: 02.03.2023.
Акцијата завршува на: 31.03.2023.

1 капсула на ден
– по редовно користење во текот на 2 месеци, да се
направи едномесечна пауза.

3 на лагер

mk_MK