GAS bimbi капки 30 ml

520 ден

УПОТРЕБА:
Од 0 месеци
За правилна употреба на храната треба да се консумираат 10 до 20 капки (во зависност од возраста), во текот на денот или најдобро во вечерните часови по вечерата (препорака:
– од 0-12 месеци: 10 капки 1 x дневно или 5 капки 2 x дневно;
– од 1 година: 15-20 капки 1 x дневно или 10 капки 2 x дневно)
Ако сакате, може да се разредува со вода или други течности(чај, чај од камилица, сок, итн.). Пред употреба да се протресе!

Нема на лагер

mk_MK