EyeVit Plus 30 Tablets

1,386 ден

За возрасни и деца над 14 години, една капсула на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

1 на лагер

SKU: HAID-21 Ктегорија:
mk_MK