EXPULMO LUNAC СИРУП СО БЕЛ СЛЕЗ

190 ден

Лунац содржи мацерат од корен на бел слез, богат со слузи, кои ја обложуваат слузокожата и помага во заштита на слузокожата на горните дишни патишта

12 на лагер

mk_MK