ESENBAK ПРОБИОТИК

245 ден

Кога се препорачува употребата на EsenBak Пробиотик?

Кај дијареа
За време и по употреба на антибиотици
Во сите состојби кога е нарушена рамнотежата на цревната флора

Нема на лагер

mk_MK