Effecol Junior 3350 кеси

912 ден

УПОТРЕБА: за деца над две години 1-1,5 gr/kg телесна тежина 3 кесички дневно, во првите 3-6 дена, потоа 1-2 кесички дневно, најмалку два месеци.

2 на лагер

mk_MK