Daily Hydrating Eye Cream 12.5ml

1,162 ден

Акцијата завршува на: 29.11.2021.

o Употреба: Наутро, после чистење и тонизирање, мала количина од балсамот се распределува помеѓу прстите и нежно се втапкува на подрачјето околу очите почнувајќи од внатрешниот агол на секое око.

4 на лагер

mk_MK