Contractubex/21 фластер-цена на еден фластер

90 ден

Начин на употреба: Секој фластер треба да се користи минимум 6 часа во текот на ноќта, кога е најактивен процесот на регенерација на кожата. Фластерот е самолеплив и лесно се отстранува наутро. Секоја вечер се користи нов фластер за време од 3 месеци. За помали лузни, фластерот може да се сече според големината на лузната. Не се употребува на отворени рани, свежи изгореници или слузокожа.

Нема на лагер

SKU: CNTRCTBX-2 Ктегорија:
mk_MK