Coenzyme Q10 200mg

1,680 ден

Возрасни и деца над 12 години една капсула на ден. Ако се препорача може да се зголеми на две капсули на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

Нема на лагер

mk_MK