Clarifying Clay Mask

o Употреба: Еднаш до два пати неделно маската од глина помешајте ја со вода во однос 1:1 за да добиете кремаста паста и нанесете на лице, врат и деколте (да се избегнува подрачјето околу очите). Оставете да дејствува 3-15 минути (зависно од состојбата на кожата) водејќи сметка маската да остане благо влажна на површината. Потоа исплакнете и отстранете со топла вода. Кожата е чиста со мазен тен.

SKU: DRHS-18 Ктегорија: Ознака:
mk_MK