Pharmamed Carpobil

410 ден

За надуеност да се изџвака 1 до 2 таблети по јадење.
За дијареа (пролив) и труење кај возрасни се препорачува 3 до 4 таблети во текот на денот.
За деца постари од 3 години се препорачува по 1 таблета на ден, по јадење.
За деца таблетите се дробат во 200 ml чај или вода.

2 на лагер

mk_MK