PHARMANOVA Caldeoss, 30 таблети

830 ден

Дозирање: Препорачана доза е 1 таблета за џвакање дневно.
Бремени треба да земаат по пола таблета за џвакање дневно.
Таблетите мора да се изџвакаат пред да се голтнат. Таблетите можат да се земаат во било кое време независно од оброкот.

Нема на лагер

mk_MK