Pharmamed Cируп од исландски лишај 200 ml

260 ден

Возрасни лица земаат по една супена лажица (15 ml) три пати на ден.
Мали и школски деца по една кафена лажичка (5 ml) три пати на ден.
Бебиња који дојат по пола кафена лажичка (2,5 ml) исто така три пати на ден.
Пред употреба содржината на шишенцето треба добро да се протресе.

7 на лагер

SKU: PMED-3 Ктегорија:
mk_MK