DIETPHARM Biotin таблети x 30

245 ден

1 таблета наутро на гладно и 1 таблета навечер,
во текот на 3-4 месеци
– Таблетите може да се џвакаат.

2 на лагер

SKU: DTPH-9 Ктегорија:
mk_MK