BETAVITEVIT ПИВСКИ КВАСЕЦ ЗБОГАТЕН СО Б КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ

175 ден

За намалување на заморот и исцрпеноста
Во создавање на колаген и за одржување на здрава кожа, коса, нокти
За заштита на клетките на организмот од оксидативен стрес
Во правилното функционирање на нервниот систем
За сочувување на природната одбрамбена способност на организмот, особено за време и по интензивни физички активности и вежби
За нормално функционирање на имунолошкиот систем
Во одржувањето на здравјето на срцето, крвните садови
Во одржување на нормален вид

5 на лагер

mk_MK