APPETITO bimbi концентриран сируп 200 ml

605 ден

УПОТРЕБА: (пред јадење)
За деца и бебиња од 6 месеци
За правилна употреба на храната треба да се консумираат 1 до 3 супени (15 ml) лажици (во зависност од возраста), најдобро пред јадење (препорака:
– од 6 месеци до 3 години: 1 x дневно по 15 ml (супена лажица);
– од 3 до 6 години: 2 x дневно по 15 ml (супена лажица);
– од 6 години: 3 x дневно по 15 ml (супена лажица))
Ако сакате, може да се разредува со вода или други течности (чај, млеко, чај од камилица, сок, итн.). Пред употреба да се протресе!

Нема на лагер

mk_MK