ANTHELIOS SUN INTOLERANCE Крема за лице со Невросензин за дневна превенција на реакции на кожата предизвикани од сонцето. 50 ml

1,425 ден

УПОТРЕБА: Нанесувајте секојдневно или непосредно пред изложеност на сонцето
МЕРКИ НА ПРЕТПАЗЛИВОСТ: Прекумерната изложеност на сонце е штетна. Не изложувајте ги бебињата и малите деца на директна сончева светлина. Средствата за заштита од сонце никогаш не обезбедуваат целосна заштита. Нанесувајте го средството непосредно пред изложување на сонце. Обновувајте ја кремата често и во поголеми количини, особено после капење, потење или бришење со пешкир. Заштитете се себе си и вашите деца со капа, маица и очила за сонце. Избегнувајте го пределот околу очите. Во случај на контакт со очите, исплакнете ги темелно веднаш. Избегнувајте контакт со облека. Ако пумпицата веќе не го испушта производот, протресете ја и притиснете ја тубата додека ја притискате пумпицата.

Нема на лагер

mk_MK