ESI Aloe Vera Noni 1000 мл сок

980 ден

УПОТРЕБА: 1 мерица од 25мл, 3 пати на ден, таков каков што е или разреден во вода.
ПАКУВАЊЕ: 1000 мл во шише.

Нема на лагер

mk_MK