ESI Aloe Vera Гел Вит.Е 100 мл

УПОТРЕБА: Нанесете на кожата поголема количина од гелот и масирајте нежно.
ПАКУВАЊЕ: 100 мл во туба.

SKU: ESIM-6 Ктегорија: Ознаки: ,
mk_MK