ACTIVES СЕРУМ СО AHA КИСЕЛИНА 5,1

485 ден

КАКО ДА СЕ КОРИСТИ: Се користи како биолошки активен агенс. Нанесете на лицето или на пределите каде е најпотребно. Распределете до целосно впивање во кожата.

Да се чува на суво и темно место, на температура од +5C до +25C.

Нема на лагер

SKU: BLLN-5 Ктегорија:
mk_MK