5-HTP 60 Tablets

1,360 ден

Возрасни и деца над 16 години една до две таблета на ден. Доколку е потребно може да се земат до 4 таблети на ден. Максимум може да се земат до 6 таблети на ден со јадење. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

2 на лагер

mk_MK