Црвена крема од коноп за загревање 100 ml

440 ден

Се нанесува со масажа, делува локално и ароматерапевтски, длабоко продира, природно ослободува и е без штетни последици. Брзо дејствува не суши и не масти.

3 на лагер

mk_MK