Pharmamed Хиал Про Актив Сируп 500 ml

2,070 ден

Една супена лажица (15 ml) еднаш на ден во период од 3 месеци.
Употребата на производот може да се продолжи по едномесечната пауза.

Нема на лагер

SKU: PMED-6 Ктегорија:
mk_MK