Pharmamed ХЕДЕРИН сируп 100 ml

190 ден

Возрасни земаат 5 ml до 10 ml сируп (1-2 од приложената лажичка) три пати на ден.
Школските деца и адолесцентите земаат три пати на ден по 5 ml (1 од приложената лажичка).
Мали деца земаат три пати на ден по пола лажичка (2,5 ml).
Доенчиња земаат три пати на ден по пола лажичка (2,5 ml) само по препорака на лекар.
Хедерин растителниот сируп за смирување на кашлица и олеснето искашлување се користи 5-7 дена што зависиод видот и јачината на кашлицата.

3 на лагер

SKU: PMED-2 Ктегорија:
mk_MK