Тетесепт сол за капење АНТИСТРЕС

93 ден

Истурете кесичка морска сол тетесепт во вода за капење на температура од 36-38 ° C и уживајте во бањата 10-20 минути. Исплакнете ја кадата со топла вода после капењето за да го отстраните остатокот на производот.

Предупредување: Да се чува подалеку од дофат на деца. Избегнувајте контакт со очите и оштетена кожа. Избегнувајте директен контакт со нежни површини и предмети.

Нема на лагер

SKU: TETES-1 Ктегорија:
mk_MK