Тетесепт пенлива сол за капење – СВЕТОТ НА ВУЛКАНИТЕ

116 ден

Наполнете ја кадата со потребната количина топла вода за капење од 35-38° C.
Исечете ја кесичката со ножици по испрекинатата линија на горниот дел од пакувањето.
Потопете го пакетчето со сол во кадата со пресечениот врв свртен нагоре. Пенливата сол ќе почне да еруптира од „вулканот“. Потоа, полека извлечете ја купката на површината на водата и набудувајте ја „ерупцијата на лава“. Кога „ерупцијата“ ќе започне да се смирува, повторно ставете го пакувањето во вода и потоа повторете го процесот. Препорачливо е капење од 10 до 20 минути. Исплакнете ја кадата со топла вода после капењето за да го отстраните остатокот на производот. За едно капење. Предупредување: Да се чува подалеку од дофат на деца. Да се чува на ладно и суво место. Избегнувајте директен контакт на купката со очите.

Нема на лагер

SKU: TETES-7 Ктегорија:
mk_MK