Тетесепт пенлива купка – МОЈ ЕДНОРОГ

107 ден

Исечете ја кесичката со ножици по испрекинатата линија и додадете ја купката во вода за капење од 35-38° C. Исплакнете ја кесичката темелно со вода. Сега можете да го користите еднорогот за куклена претстава во водата. Препорачливо е капење од 10 до 20 минути. Исплакнете ја кадата со топла вода после капењето за да го отстраните остатокот на производот. За едно капење.Предупредување: Да се чува подалеку од дофат на деца. Да се чува на ладно и суво место. Избегнувајте директен контакт на купката со очите.

Нема на лагер

SKU: TETES-6 Ктегорија:
mk_MK