Тетесепт купки- подарок сет ВРЕМЕ ЗА ТЕБЕ

180 ден

Употреба: Наполнете ја кадата со топла вода со температура од 35-38°C и додајте ја половина или целата содржина од шишето. Пожелно е капење 10 до 20 минути. Погодно за секојдневна употреба.
Напомена: Да се избегнува директен контакт на купката со осетливи површини и предмети. Темелно измијте ја кадата со топла вода за да ги отстраните остатоците од производот. Купка Deep Relaxation: Да не се употребува за време на бременост и доење.

Нема на лагер

SKU: TETES-34 Ктегорија:
mk_MK