Тетесепт купка MUSCLES RELAXATION

455 ден

Употреба: Во зависност од големината на кадата, додадете 1 капаче во водата загреана на 35-38 ° C и уживајте 10-15 минути.
Ви препорачуваме по капењето да се стоплите и одморите. Може да се користи секојдневно или по потреба.
Предупредување: Производ за бања за возрасни.
Да се чува подалеку од дофат на деца.
Не користете на повредена кожа. Не користете за време на бременост и доење.
Забелешка: Додадете ја купката во претходно подготвената вода за капење за да избегнете какво било боење во кадата. Избегнувајте директен контакт со чувствителни површини. Исплакнете ја кадата со топла вода после капењето за да го отстраните остатокот на производот.

Нема на лагер

mk_MK