Тетесепт купка која менува бои ХОКУС ПОКУС

116 ден

Прво, пополнете ја кадата со топла вода на 35-38 ° C, а потоа додадете ја купката на Hocus Trial и може да започне магичното време на бања. Препорачливо е капење од 10 до 20 минути.
Исплакнете ја кадата со топла вода после капењето за да го отстраните остатокот на производот. За едно капење. Предупредување: Да се чува подалеку од дофат на деца. Да се чува на ладно и суво место. Избегнувајте директен контакт на купката со очите.

Нема на лагер

SKU: TETES-2 Ктегорија:
mk_MK