Pharmamed Сируп од тимјан 200 ml

280 ден

Возрасни лица земаат три пати на ден по една супена лажица (15 ml).
Мали деца и чколски деца три пати на ден по една кафена лажица (5 ml).
Бебиња који дојат по пола лажица (2,5 ml) три пати на ден.

4 на лагер

SKU: PMED-4 Ктегорија:
mk_MK