Pharmamed Рибино масло

500 ден

Препорачана дневна доза за заштита на крвните садови како и заштита на коските кај возрасни лица е еднаш дневно по 2 капсули после јадење.
Кај акутни воспалителни процеси на кожата и при јадеж на кожата се препорачува 3 пати на ден по 1-2 капсули после јадење.
За превенција на рахитис се препорачува на деца од 1 до 3 години по совет на лекар да пијат по една капсула на ден во зимскиот период кога има помалце сончева светлина.

Нема на лагер

mk_MK