Pharmamed Простапил

630 ден

Производот е наменет за возрасни мажи со изразени проблеми со простатата.
Се зема 1 капсула, два пати на ден, во текот на пет дена, а потоа една капсула на ден во траење од 3-4 месеци.

Нема на лагер

mk_MK