ПРОПОЛИ ЕВСП ЈУНИОР спреј 20ml

595 ден

1-2 прскања дирекно во усната празнина, 2-3 пати на ден. Добро протресете пред употреба.

Количини за максимално препорачана дневна доза (6 прскања еднакви на 0,75г.): Прополфенол
(екстракт од Прополис): 18,9 мг. титриран во 50% вкупни полифеноли: 9,45 мг.Препорачаната дневна доза не смее да се надмине.
Додатоците на исхрана не треба да се употребуваат како замена за балансирана и разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.

Нема на лагер

mk_MK