Pharmamed Прополис 5% 20 мл безалкохолен со распрскувач

268 ден

Капки со прополис 5% се нанесуваат два пати на ден во тенок слој на слузница на устата со помош на памучни стапчиња или се распрскува на слузницата со помош на приложениот распрскувач.

2 на лагер

SKU: PMED-53 Ктегорија:
mk_MK