Пасивна подлакотна ортоза од пластична маса Лева/Десна XL/L/M

6,549 ден

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

100 на лагер

SKU: MPRO-262 Ктегорија:
mk_MK