Pharmamed Остеовит

330 ден

За превенција кај остеопороза земајте 1 таблета на ден со чаша млеко.
Како потпора при медикаментозна терапија кај остеопороза земете 1 таблета наутро и 1 таблета навечер со чаша млеко.

Нема на лагер

SKU: PMED-24 Ктегорија:
mk_MK