Pharmamed Невен крема 50 мл

170 ден

Се нанесува во тенок слој повеке пати на ден на загрозено место.
Не мрси и може да се нанесува и на космати делови, на непокриени и покриени делови како и пред легнување во постела.

Нема на лагер

mk_MK