Надлакотен корективен апарат со механизам за корекција во лакотен зглоб (Редерсман) – Десна

12,195 ден

Пред испорака ќе ве контактираме телефонски за потврда на нарачката

100 на лагер

SKU: MPRO-114 Ктегорија:
mk_MK