Pharmamed Сируп Rolly 150 ml

390 ден

Деца постари од 3 години земаат 5 мл сируп еднаш дневно, наутро.
Деца постари од 5 години земаат 10 мл сируп еднаш дневно, наутро.
Може да се користи и разреден со вода.
Пред употреба да се протресе.

1 на лагер

mk_MK